"Літня молодіжна школа "Прилука-2023"

30 серпня 2023 г.   238
"Літня молодіжна школа "Прилука-2023"

Проект «Літня молодіжна школа «Прилука-2023» - це просвітницький проект, який реалізовувався Прилуцьким краєзнавчим музеєм ім. В.І. Маслова та БО «Мистецькі барви» за грантової підтримки Агентства з розвитку приватної ініціативи на протязі червня – серпня 2023 року.

Мета проекту полягала у посиленні молодіжної участі Прилуцької міської територіальної громади у пізнанні локальної спадщини та набуття розуміння її цінності.

Окрім лекторіїв, квестів, вікторин в рамках навчальної програми на молодь чекали захоплюючи мандрівки територіальними громадами Прилуччини з метою дослідження маловідомої спадщини, світлини якої і було представлено на виставці «Спадок. Прилуччина» (виставкова зала музею).

Додатковими продуктами проекту стали буклет "Спадок. Прилуччина" та закладинки.

Друковану продукцію розповсюджено серед учнівського складу Школи та передано до Відділу культури Прилуцької районної військової державної адміністрації, Управління освіти Прилуцької міської ради та ВНЗ міста з метою розповсюдження напрацьованих матеріалів щодо історико-культурної спадщини Прилуччини серед учнівської та студентської аудиторій.

 

Натисніть на превью для перегляду фото в повному розмірі