Кемп «Кампанії громадської участі задля порятунку культурної спадщини громад України»

10 квітня 2023 г.   226
Кемп «Кампанії громадської участі задля порятунку культурної спадщини громад України»
«Вся політика ведеться на місцевому рівні» - сказав Томас Філій О’Нійл колишній голова Палати представників у Конгресі США.
 
05-08 квітня 2023 р. саме цієї політики намагалися вчитися в рамках навчального кемпу «Кампанії громадської участі задля порятунку культурної спадщини громад України» в рамках проєкту «Адвокати спадщини: підтримка і просування місцевих ініціативних груп молоді» за співфінансування Національного Фонду на підтримку демократії (NED). Виконавець проекту @Агенство з розвитку приватної ініціативи (Івано-Франківськ, https://www.facebook.com/agency.pid)та Мережа ОГС для підтримки громад зі спадщиною GoHeritade в рамках програми підтримки молодіжних ініціатив «Конкурс сміливих мрій для громад України».
 
Як результат: нові навики, обмін досвідом, знайомства з колегами, враження, емоції та найголовніше - корегування проектної заявки. Все це завдяки тренерам та координаторам вищого ґатунку Lada Malaniy Ирина Малиновская, Андрій Круп'як, Марія Кравченко та харизматична Марія Жукевич.
 
Місто Прилуки на кемпі представляли БО «Мистецькі барви» у партнерстві з Прилуцьким КМ ім. В.І. Маслова.
 

Навчання АРПІ

Навчання АРПІ
Навчання АРПІ
Навчання АРПІ
Навчання АРПІ
Натисніть на превью для перегляду фото в повному розмірі