"Від козака до вояка"

15 січня 2021 г.   494
"Від козака до вояка"

 

Літо! Пора відпочинку, подорожей, участі у цікавих заходах, знайомств з новими друзями. Все це можна отримати під час участі у патріотично-розважальній грі «Від козака до вояка». Головна мета гри - виховання дітей та молоді в дусі відданості принципам державної незалежності і соборності України та українському народу через плекання патріотичних історичних традицій. Зустрічі проводиться у філії О. Кошового Прилуцького краєзнавчого музею ім. В. І. Маслова під час літніх канікул для дітей пришкільних таборів відпочинку.

До уваги дітей представлені 11 різноманітних конкурсів, під час яких вони можуть показати свої здібності на швидкість, вправність, кмітливість, показати свою ерудованість і, навіть, деякі таланти. Під час веселих змагань між командами, діти отримують заряд позитиву, гарний настрій та насолоду від здобутої перемоги. На завершення гри кожний ще й отримує солодкий приз.

 

Від козака до вояка

Від козака до вояка
Від козака до вояка
Від козака до вояка
Від козака до вояка
Від козака до вояка
Від козака до вояка
Від козака до вояка
Натисніть на превью для перегляду фото в повному розмірі

 


Останні новини

Виставка "Квіти. Дерево життя"
Детальніше
"Історія та культура ромів на Прилуччині"
Дослідження життя ромів на території Прилуччини. Детальніше
"Євреї на Прилуччині"
Тема проживання євреїв на Прилуччині Детальніше
Виставка "Цінності близькі й далекі"
15 лютого у виставковій залі музею відбулося відкриття виставки ВолодимираМихайловича Пащенка - українського ученого, письменника, художника, редактора-видавця, митця.  Детальніше
Акція"Музейне селфі"
Акція з метою паромоції локальної спадщини Детальніше
Всі новини