Проєкт "Лютий"

26 вересня 2024 г.   97
Проєкт "Лютий"

Музей - місце пам'ятання.

25 вересня - презентація проєкту "Лютий" #запідтримкиУКФ , за ініціатививи ГО "Прилучани Особливі" у партнерстві з Прилуцьким краєзнавчим музеєм ім. В.І. Маслова:

~ 2 місяці роботи

~ 12 експедицій 

~ 27 відео-свідчень

~ 300 анкет загиблих захисників-героїв

~ 1013 світлин захисників

~ цифровий архів проєкту в загальному доступу 

~ крутезний подарунок - карта Чернігівської обл.  з позначками зробленими командиром 54 ОРБ Леонідом Іпатенком від Надії Мартишко.

Дякуємо за підтримку голові Прилуцької РВА Чернову В.А., міському голові Попенко О.М., старостам та головам Ічнянської, Парафіївської, Сухополов'янської, Срібнянської ОТГ.

Дякуємо "лідерам думок"  Ігорю Кулику та Ользі Сало.

Дякуємо Надії Мартишко та Дмитру Потіпаці за професійність. 

Дякуємо за долученість Олександру Кривобоку - доцент кафедри історії України, кандидат історичних наук ніжинського державного університету ім.М.Гоголя.

Дякуємо Сергію Анатолійовичу Бебик – редактор газети «Срібнянщина» за вірність професійній справі.


Останні новини

"Садиби творчості й добра"
Проєкт за фінансової підтримки УКФ. Садиби - не просто культурні пам’ятки минулого, вони є носіями істрочних та культурних цінностей, що далеко виходять за рамки часу, є джерелом наших пізнань, виразником народної свідомості та ідентичності. Детальніше
Проєкт "Лютий"
Детальніше
Проєкт "Лютий"
 
Детальніше
"Золото соломки"
ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ Детальніше
"Історія під відкритим небом"
На музейному майданчику демонструються фільми на істочну тематику, які розвічують імперські, радянські та російські міфи - "Що шукали росіяни у Чернігові", "Вся правда про український Південь", "Наймаштабніше розслідування про схід України". Детальніше
Всі новини